„Mafia isi conduce afacerile din puscarie”. Suma uriasa castigata azi de Tel Drum din patru contracte cu bani publici, furnizate de CJ Teleorman

news

Europarlamentarul Clotilde Armand anunta ca celebra firma Tel Drum, legata strans de numele lui Liviu Dragnea, a castigat azi nu mai putin de patru contracte cu CJ Teleorman, in valoare totala de aproximativ 12 milioane de euro. CJ Teleorman este condus de un apropiat al lui Liviu Dragnea, Danut Cristescu.

„Tineti-va bine si haideti sa facem un calcul impreuna. 10.761.647 + 13.586.743 + 14.001.371 + 18.475.091 = 56.824.852 lei (11.891.278 EUR)

Atat a castigat astazi firma TEL DRUM de la statul roman. 4 contracte in valoare de 56.824.852 lei de la Consiliul Judetean Teleorman. Da, oameni buni… TEL DRUM, aflata in insolventa si judecata pentru fraude europene. Ireal”, anunta Armand.

„Dupa cum bine stim, mafia poate sa-si conduca afacerile si din puscarie. Intr-o singura zi, CJ Teleorman a pompat 56,8 milioane de lei in Teldrum!”, a comentat jurnalistul Mircea Marian.

Danut Cristescu si PSD Teleoramna au ramas in continuare foarte apropiati de puscariasul Liviu Dragnea caruia ii ureaza public „Sanatate” si „La multi ani” cu ocazia zilei sale de nastere sau cand sunt sarbatori religioase.

Citeste si: Singurele organizatii PSD care au ramas alaturi de fostul stapan, Dragnea. Mesajul puscariasului, distribuit oficial de PSD Teleorman si PSD Mehedinti

Dosarul Tel Drum de la DNA se bazeaza pe o investigatie OLAF care constata o frauda masiva cu fonduri europene in domeniul constructiei de drumuri si recomanda recuperarea integrala a 21 de milioane de euro.

In dosarul Tel Drum Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte. Faptele ar fi fost comise in perioada in care era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: