Rares Bogdan, in timpul motiunii: „Ati facut averi de faraoni si ati cumparat voturile necesare mentinerii puterii. Chiar nu aveti nimic sfant?”

politica

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan are un mesaj dur la adresa PSD chiar in timpul dezbaterilor la motiunea de cenzura. „Va tremura genunchii, mintiti, manipulati, va pretati la josnicii”, afirma Bogdan.

„Tupeul pesedist si prefacatoria depasesc orice limita! Marcel Ciolacu joaca rolul sideratului si pretinde ca deciziile luate de PNL sunt impotriva tarii, si ca vai, romanii trebuie afle ce fac liberalii in puterea noptii – vezi, Doamne, intre ordonantele ce repara ticalosiilor pesediste si mizeriile fara margini ale guvernelor lui Dragnea n-ar fi nicio diferenta.

Nu s-au invatat minte!! Sefii PSD chiar isi considera electoratul ca fiind format din cretini.

Mai prefacutilor, ar trebui 10 guverne sa munceasca non-stop pentru a repara DE URGENTA toata nefericirea pe care ati semanat-o in Romania! De la sistemul de sanatate si pensii nemeritate la distrugerea educatiei, agriculturii, turismului, industriei! Oriunde te uiti, numai disperare! Iar daca un partid, daca seful statului incearca sa schimbe radical lucrurile, sariti cu aceleasi minciuni sfruntate!! Nu v-ati preocupat decat de promovarea incompetentilor utili, ati semanat teroare peste tot, ati facut averi de faraoni si ati cumparat voturile necesare mentinerii puterii.

Dar ati vrut putere numai pentru voi si-ai vostri, nu pentru nefericitii pe care i-ati manipulat! Si acum, deoarece va tremura genunchii, mintiti, manipulati, va pretati la josnicii. Stiti ca alegerile va pot pulveriza maniera de a face politica, adica in dispretul cetatenilor Romaniei. Ati trecut tara asta prin foc, ati distrus economia, aproape n-ati mai lasat nimic in picioare. Sa va fie rusine! Chiar nu aveti nimic sfant?”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in plenul Parlamentului, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca nu se lasa judecat de parlamentarii PSD „care sunt nascuti din pixul lui Liviu Dragnea” si care nu au adus nimic bun Romaniei.

„Vreti, nu vreti, sunteti parlamentari nascuti din pixul lui Dragnea si nu veti scapa de stigmatul asta toata cariera dumneavoastra. Nu numai ca a fost semnata candidatura dumneavoastra de vechiul stapan, dar trei ani de zile l-ati slugarit cu ravna, ati votat toate aberatiile, toate proiectele impotriva interesului Romaniei, ati sustinut toate actiunile antiromanesti (…) care ne-au adus pe marginea prapastiei. Nu ma las judecat de noi, pentru ca in trei ani de zile ati aratat clar de ce sunteti in stare: minciuna, dezinformare, slugarnicie si n-ati adus nimic bun Romaniei”, a sustinut Orban.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: