Marcel Vela starneste furia PSD: „Deputatii si senatorii facuti din pixul lui Dragnea nu mai au ce cauta in Parlament. Voteaza la comanda”

politica

Marcel Vela, propus pentru functia de ministru de Interne, a declarat, dupa ce a primit aviz negativ din partea comisiilor parlamentare de specialitate, ca a fost un vot politic, iar „parlamentarii PSD nu mai au ce cauta in Parlament, deoarece voteaza la comanda”.

„Normal, s-a votat politic, eu mi-am prezentat punctele de vedere, cred ca cel mai bine a fost faptul ca cetatenii Romaniei au vazut ca ceea ce vrem noi sa facem este pentru binele Romaniei. Propunerile de eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, tot ceea ce am facut pana acum ca activitate in ultimele trei luni sunt masuri care aduc plus valoare in relatia ministerului cu cetatenii.

Votul acesta negativ arata inca odata ca PSD-ul, parlamentari pusi in functii de deputati sau de senatori din pixul domnului Dragnea, nu mai au ce cauta in Parlament, voteaza la comanda si ar trebui sa plece acasa. Asadar, sustin alegerile anticipate”, a afirmat Marcel Vela.

Marcel Vela a primit luni aviz negativ pentru functia de ministru al Internelor din partea comisiilor parlamentare de specialitate.

S-au inregistrat 10 voturi „pentru”, 15 „impotriva” si patru abtineri din partea membrilor Comisiilor pentru aparare de la Camera Deputatilor si Senat.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: