Suspect de coronavirus, batut de un vecin pentru ca a iesit din izolare. Romanii sunt tot mai atenti

news

Un barbat din comuna valceana Lalosu, care a plecat de acasa, desi era in izolare, a fost batut de un vecin care l-a vazut pe strada. Valceanul plecase la primarie sa ia o adeverinta.

Potrivit reprezentantilor Politiei Valcea, barbatul a ajuns din Italia in data de 2 martie si era in izolare la domiciliu. Miercuri, acesta a iesit din casa, fara acordul autoritatilor, si a plecat la Primaria Lalosu pentru a lua o adeverinta.

Pe drumul spre casa, acesta a fost vazut de un vecin care l-a luat la bataie, reprosandu-i ca a iesit din casa, desi nu avea voie.

„In cursul zilei de astazi, barbatul a plecat de acasa la Primaria Lalosu pentru a i se elibera o adeverinta. Fiind trimis acasa, acesta a fost agresat fizic, cand revenea spre locuinta, de un barbat, pe motiv ca a parasit locuinta si a mers la primarie in perioada de izolare. Celor doua persoane le-au fost intocmite dosare penale”, a declarat Loredana Sandu, purtator de cuvant IPJ Valcea, citat de Mediafax.

Potrivit reprezentantilor IPJ Valcea, barbatul agresat este cercetat penal pentru „zadarnicirea combaterii bolilor”, iar vecinul sau pentru „loviri si alte violente”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: