Ciolacu, cel mai inversunat avocat al lui Streinu-Cercel: „Nu a zis nicaieri ca batranii sa fie luati din case si izolati”

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se intrece cu Mihai Gadea in a-i lua apararea „specialistului” Adrian Streinu-Cercel. In mai multe postari pe Facebook el sustine ca Streinu-Cercel nu a cerut izolarea in afara familiei a persoanelor peste 65 de ani.

„In acel plan, care este redactat din februarie, nu scrie nicaieri ca batranii sa fie luati din case si izolati. Aceea este cea mai mare minciuna posibila. Se spune foarte clar ca DOAR cei fara adapost trebuie sa beneficieze de astfel de masuri. Ceea ce este corect. Singurul care a vorbit despre carantinarea persoanelor peste 65 de ani la hotel a fost ministrul PNL al Sanatatii, care brusc are amnezie si nu mai stie ce a spus”, sustine Ciolacu.

Citeste si: Mihai Gadea, emisiune fulger de spalare a lui Streinu-Cercel: „Incepem sa ne executam somitatile medicale?”

Intr-o alta postare, Ciolacu se cearta chair cu un simpatizant PSD care spune ca Streinu-Cercel este „idiot”.

„Stimate domn, nu a spus nicio prostie. Ati citit macar acel document, care este din februarie?! Acolo scrie foarte clar ca doar pentru cei care nu au domiciliu se prevad masuri alternative. In schimb, haideti sa vedem cine a propus carantinarea persoanelor peste 65 de ani”, a raspuns nervos Ciolacu.

Iata fragmentul din planul lui Streinu-Cercel in care s-a propus izolarea persoanelor de peste 65 de ani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: