S-a lansat SpotMedia.ro. Echipa: “Am facut imposibilul in 10 zile, acum construim”

news

Luni, 15 iunie, s-a lansat site-ul media quality SpotMedia.ro, construit in mai putin de 10 zile de fosta echipa a Ziare.com, care acum isi asuma o alta provocare, un concept editorial nou pentru Romania – jurnalismul constructiv, orientat spre solutii.

„Patru lucruri credem ca ne definesc, ca echipa de jurnalisti: facem presa quality, avem constiinta ca suntem in slujba oamenilor, ne facem meseria cu pasiune si ne place sa inovam.

Am facut imposibilul in mai putin de 10 zile si acum incepem sa construim. Acum ne-am pus in cap sa facem jurnalism constructiv – sa scriem despre provocarile de zi cu zi din viata oamenilor, dar sa gasim si solutii.

Si asta pentru ca, de prea multa vreme, agenda publica e facuta fara sa se tina seama de nevoile oamenilor, iar cearta permanenta, incertitudinea, informatiile negative care abunda fac sa para ca totul este negru si fara speranta. Si ne-am intrebat: ce-ar fi sa punem accentul pe resurse, viitor si speranta? Fara sa cosmetizam realitatea, fara sa ignoram lucrurile importante mai putin placute care se intampla.

Va ajuta, este nevoie de aceasta perspectiva diferita? Ramane de vazut, insa este noul nostru pariu si credem ca il vom castiga, pentru ca ne cunoastem cititorii, alaturi de care am invatat si crescut si pana acum. Asadar, sa schimbam impreuna in bine lumea in care traim!”, anunta echipa spotmedia.ro intr-un comunicat de presa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: