Iata cine a provocat VIOLENTELE de la granita ungara: „REFUGIAT” plin de bani cu 7 pasapoarte false

externe

Politia ungara l-a prins pe cel care a incitat si condus refugiatii in timpul atacurilor asupra granitei de la Roszke de acum doua saptamani. El avea asupra sa sapte pasapoarte false, fiind membru al unei organizatii islamiste foarte active.

Ahmed H., in varsta de 39 de ani, este considerat unul dintre principalii vinovati de violentele de la Roszke, din 16 septembrie, cand sute de refugiati au incercat sa patrunda cu forta in Ungaria. Ahmed, cetatea sirian, a fost prins in urma cu o saptamana in statia de tren din Gyor, in timp ce incerca sa ajunga in Austria.

roszke-refugee-crisis

Potrivit Der Spiegel, care citeaza „Nepszabadsag”, publicatie de opozitie din Ungaria, Ahmed avea asupra sa sapte pasapoarte false, toate cu viza de Schengen. El are resedinta in Cipru, unde avea si drept de munca. Mai mult decat atat, Ahmed este om de afaceri, detine cinci masini, o barca de pescuit si are o casa in constructie de 90.000 de euro. Prin urmare, el nu avea niciun motiv sa emigreze si nici sa forteze granita, cat timp avea pasapoarte Schengen.

Insa serviciile de securitate din Ungaria au mai descoperit ceva. Ahmed este si membru al Tablighi Jamaat (Societatea pentru raspandirea credintei), o organizatie islamista infiintata in 1923 in India. Membri ai acestei organizatii au fost implicati in operatiuni teroriste, cum au fost atentatele cu bomba de la Londra, din 2005. Potrivit serviciilor de securitate franceze, 80% dintre extremistii islamisti din Eruopa au avut legaturi cu Tablighi Jamaat.

Politia din Ungaria incearca acum sa depisteze cu cine se mai afla in legatura Ahmed H.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: