Inca un antenist candideaza la Primaria Capitalei. Coita o injunghie pe la spate pe Firea: „Provoaca scandaluri”

politica

Alexandru Coita, fost invitat permanent in studiourile Antena 3, a anuntat marti ca va candida pentru postul de primar al Capitalei. 

„Nu va lasati coplesiti de scandalurile lor, incercati sa credeti faptul ca se poate si cu un om normal la Primaria Capitalei”, a spus Coita intr-o conferinta de presa in aer liber, dupa modelul lui Nicusor Dan.

„Bucurestiul in acest moment este un oras european ajuns la capatul puterilor. Este un oras pe care s-a asternut praful, este orasul unor proiecte care au fost initiate si abandonate, o metropola care se lauda cu inaugurarea unor proiecte de infrastructura care trebuiau terminate acum multi ani. In 10 ani am terminat trei poduri, doua pasaje si am pus zece dale pe trotuare si cam atat. Este ceva? Da, este ceva. Este mult? Nu. Este foarte putin fata de potentialul Bucurestiului, fata de ce poate Bucurestiul sa ofere. Eu sunt bucurestean, sunt nascut in Bucuresti, am crescut in Bucuresti, am plecat din Bucuresti sa fac studii in strainatate, in Statele Unite, in Marea Britanie, in Franta si in Italia si m-am intors in Bucuresti pentru ca aici este pentru mine acasa. A venit momentul sa ofer ceva inapoi Bucurestiului. Candidatura mea la Primaria Generala este un semnal pentru toti aceia care asteptau alternativa, care s-au saturat sa vada cum stratul gros al prafului nepasarii se asterne peste acest oras minunat. Mesajul meu este acela ca a venit vremea sa luam o carpa groasa, sa facem curatenie si sa stergem praful de pe Bucuresti”, a mai spus Coita.

Coita este lider al Partidului Republican, o formatiune infiintata recent.

Coita, care are notorietate in special in randul telespectatorilor Antena 3, ar putea rupe cateva mii de voturi de la electoratul Gabrielei Firea. Firea este sustinuta atat de trustul Intact cat si de partidul lui Voiculescu, PPUSL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: