Firea e salvata, si-a gasit aliat de nadejde. Viorica Dancila: „O sustin pe Gabriela Firea, PSD va fi din nou victorios in Bucuresti”

politica

Gabriela Firea, femei, politica, cote de gen, egalitate, discriminare, femei

Fostul premier PSD Viorica Dancila a tinut sa anunte, marti, ca o sustine pe Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei. „Sper ca acest ‘independent de dreapta’ va pierde alegerile in Bucuresti, iar Gabriela Firea va castiga din nou”, afirma Dancila.

„Suntem in campanie electorala, deci nu acum e momentul pentru a discuta ce s-a intamplat ieri in Parlament cu motiunea de cenzura a PSD. Vom avea timp de acest lucru dupa 27 septembrie, vom vedea cine si cum a gresit.

Pana atunci trebuie sa ne concentram pe mobilizarea partidului pentru alegeri si pe combaterea adversarilor PSD.

Vad ca unul dintre acesti adversari – un independent sustinut de actualii guvernanti pentru Primaria Capitalei – crede ca isi poate acoperi lipsa de idei si proiecte cu atacuri la PSD si la guvernul pe care l-am condus. Ii spun ca mai bine ar face o analiza cinstita a celor 10 luni de guvernare liberala si va vedea exact ce catastrofal e bilantul celor pe care se bazeaza in alegeri.

Sper ca acest ‘independent de dreapta’ va pierde alegerile in Bucuresti, iar Gabriela Firea va castiga din nou.

O sustin pe Gabriela Firea si sunt convinsa ca bucurestenii apreciaza ceea ce ea si echipa PSD Bucuresti au facut pentru Capitala Romaniei. PSD va fi din nou victorios in Bucuresti. Succes, Gabi!”, a scris Dancila pe Facebook.

Candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca PSD a inregistrat ”un esec major in Parlament, in plina campanie pentru alegerile locale”. ”Aceasta motiune n-a avut nicio legatura cu problemele Romaniei, ci doar cu dorinta de putere a PSD”, afirma Nicusor Dan care sustine ca ”nu trebuie sa mai avem o Viorica Dancila, o Gabriela Firea sau alti oameni de-ai lui Dragnea in Guvernul Romaniei sau la Primaria Capitalei”.

”Esec major al PSD in Parlament, in plina campanie pentru alegerile locale! PSD n-a reusit sa asigure cvorumul pentru sedinta de dezbatere a motiunii de cenzura, deci se considera respinsa. De fapt, aceasta motiune n-a avut nicio legatura cu problemele Romaniei, ci doar cu dorinta de putere a PSD. Au vrut sa ajunga iar la guvernare pentru a falimenta si tara, dupa ce au falimentat Capitala. Ar fi vrut sa aduca la Palatul Victoria coruptia si risipa de la Primaria Capitalei, contraperformanta in atragerea fondurilor europene, dezinteresul pentru modernizarea infrastructurii de transport”, a scris, luni, pe Facebook, Nicusor Dan.

Acesta sustine ca ”nu trebuie sa mai avem o Viorica Dancila, o Gabriela Firea sau alti oameni de-ai lui Dragnea in Guvernul Romaniei sau la Primaria Capitalei”.

”In mai putin de patru saptamani, putem opri dezastrul dupa patru ani de pesedism”, a mai afirmat candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS la Primaria Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: