Incep marile mizerii, Firea scoate „inregistrari” cu Nicusor Dan. A pus-o pe Dana Budeanu sa le faca publice

politica

Dana Budeanu a dat publicitatii o inregistrare audio sustinand ca aceasta este dovada ca Nicusor Dan intervine in favoarea unui interlop din Sectorul 4. Budeanu este o prietena apropiata a Gabrielei Firea, anuntand deja la Antena 3 ca „eu sunt de sange cu Gabi”.

Duminica, Firea a anuntat pe Facebook ca Nicusor Dan ar fi luptat in justitie pentru „un interlop zis Caine”. 16 0re mai tarziu, Dana Budeanu a postat un video pe pagina de Facebook a site-ului stiripesurse.ro in care face publica „inregistrarea” unei convorbiri intre Nicusor Dan si un functionar al Primariei Sector 4.

„Pandemia a fost doar in timpul in care Firea mergea pe toate spitalele, iar tu, Nicusor stateai sub pat, dar pe telefoane stateai sa le rezolvi combinatiile tuturor interlopilor, ei pentru asta stateai”, a sustinut Dana Budeanu.

Stiripesurse.ro este paronat de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa. Si aceasta este buna prietena cu Gabriela Firea.

La scurt timp, Firea a anuntat surprinsa ca a „aparut in presa o inregistrare reala” cu Nicusor Dan.

In urma cu mai putin de doua saptamani, Dana Budeanu a fost invitata de onoare in emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3 unde si-a anuntat sustinerea totala pentru Gabriela Firea.

„Eu sunt cu Gabi. Eu sunt sora lui Gabi, daca Rares e fratele lui Nicusor. Eu sunt de sange cu Gabi. Eu sunt foarte corecta. O sustin pe Gabi pentru ca sunt un om foarte corect si pentru ca real eu cred ca femeia asta a facut de-a rupt. Dupa parerea mea prea mult.

Eu daca ma apuc acum sa enumar cate a facut Gabi… Pe bune, acum! Cautati singuri cate a facut Gabi Firea in Bucuresti. Eu nu pot sa tin minte.

Crezi ca stie cineva ca ai facut 17 spitale, 300 de poduri. Femeia asta a facut enorm. Pentru asta o sustin eu. Eu vreau ca la primarie sa vina unu care sa faca treaba. Gospodar, care face si panselute, face si drumurile, iti renoveaza si cladirile.

Cica contracandidatii sunt barbati. Nu candideaza niciun barbat la Primaria Capitalei si nu sariti cu Traian Basescu…. Barbati reali? Traian Basescu e, dar restul? Nicusor e barbat? Adica pe Nicusor il voteaza barbatii? Intreb si eu asa… N-am nimic cu el, e matematician, e na… Ce sa faca, ba, baiatule, Nicusor? Ca daca-l pui aicea si-o pui pe Gabi langa, murim. Plange! Asa e el… Nu spune nimeni ca nu e matematician bun. O fi un suflet bun si el, atat… Daca ai avea o curte i-ai da-o lui Nicusor sa ti-o sape? Intreb asa…

Hai sa vorbim ma despre femeia asta care a facut cat 50 de barbati. Eu nu pot sa insir… Eu citesc pe net, dar analizez. Ba, baiatule, nu exista primar in istoria Bucurestiului care a facut cat ea”, a spus Budeanu la Antena 3

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: