Rares Bogdan anunta deja rezultatul PNL la alegerile locale: „Valul de Dreapta, condus de PNL, va matura PSD”

politica

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a anunta vineri ca PNL va obtine la alegerile locale cu peste 7% in plus fata de alegerile europarlamentare. PNL a obtinut 27% la europarlamentare.

„PSD va pierde Alegerile Locale la scor. PNL va avea o crestere mai mare intre Europarlamentare si Locale decat intre Alegerile Generale de acum 4 ani si EuroParlamentarele de anul trecut. Dupa ce am obtinut 7% in plus anul trecut, acum vom adauga la scorul de anul trecut mai mult de 7% in plus. A venit vremea schimbarii. Valul de Dreapta, condus de PNL, va matura PSD din peste jumatate din Consiliile Judetene pe care le conduc socialistii lui Ciolacu acum”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

PSD va pierde Alegerile Locale la scor. PNL va avea o crestere mai mare intre Europarlamentare si Locale decat intre…

Posted by Rares Bogdan on Friday, 25 September 2020

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Bistrita, ca presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, ar fi cel mai performant din Romania, fiind convins ca acesta va obtine, la alegerile locale de duminica, cel de-al treilea mandat.

„Radu Moldovan este, de departe, cel mai performant presedinte de consiliu judetean – nu al PSD, ci al Romaniei. Cred ca aveti si dumneavoastra cifrele si statisticile: in acest moment, Radu Moldovan a adus in judetul dumneavoastra, numai din fonduri europene, 5.000 de euro pe cap de locuitor. Urmatoarele judete sunt pana in 2.000 de euro, deci diferenta este dublu si. Cea mai serioasa organizatie a PSD din Ardeal, cu cele mai bune performante ale PSD. Sunt ferm convins ca si in urmatorul mandat Radu Moldovan va face, inainte de politica, administratie locala si ma bazez pe ajutorul si pe experienta lui, atat administrativa, cat si politica, si in echipa de conducere de la Bucuresti, unde este vicepresedinte la nivel national”, a spus Ciolacu.

La randul sau, presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, a spus ca se bazeaza pe expertiza lui Radu Moldovan si a primarilor social-democrati din judetul Bistrita-Nasaud in vederea elaborarii unei strategii privind descentralizarea si simplificarea administrativa.

„Am venit sa il sustinem pe Radu Moldovan – dar el nu are nevoie de sustinerea noastra, si-a facut sustinerea singur -, sa il sustinem pe Cristi Niculae, care este tanar si s-a inhamat la un proiect foarte complicat, aceea de a aduce o continuitate sau a face o schimbare de ritm in dezvoltarea municipiului Bistrita. (…) Pe de alta parte, am venit aici, ne-am intalnit cu primarii nostri si am stabilit impreuna cu Radu ca, in cadrul Consiliului National, o echipa de aici, de la Bistrita, condusa de el, ne va face foarte repede un document legat de descentralizare si simplificare administrativa, de simplificare a statului pana la urma”, a declarat Dincu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: