Un tanar de 25 de ani de la USR l-a invins pe primarul care conducea de 24 de ani localitatea: „Deschidem larg usa mare a primariei”

politica

Primaria Cenad (Timis) a fost castigata, in urma alegerilor de duminica, de catre candidatul USR, Andrei Tita, un tanar in varsta de doar 25 de ani. El l-a invins pe primarul localitatii, care ocupa aceasta pozitie de 24 de ani.

Andrei Tita l-a invins pe primarul PNL al comunei Cenad, Nicolae Craciun, care se afla in aceasta functie de 24 de ani.

„In afara de toate marile batalii din orasele universitare, luptele se poarta foarte aprig si la nivel mai mic.  Primul de care am aflat este Tita Andrei, 25 de ani, care a castigat primaria Cenad. Il felicitam din suflet si pe el si pe toti ceilalti colegi tineri care au avut curajul sa candideze impotriva vechilor baroni locali si au castigat!”, a anuntat USR Tineret.

Andrei Tita are 25 de ani si este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. In anul 2018, a absolvit programul de studii masterale „Contencios administrativ si fiscal” din cadrul aceleiasi facultati.

„Primul lucru pe care vrem sa-l face este sa deschidem larg usa mare a primariei. Vrem sa le ransmitem oamenilor ca primaria le apartine. Si asta inseamna ca intri pe usa principala pentru ca este primaria ta”, a spus Tita intr-un clip postat pe Facebook inainte de alegeri.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: