Mazare s-a suparat RAU: „Asta e motiv sa ma dea afara din partid?”

politica

Radu Mazare a anuntat, miercuri seara, ca va renunta nu numai la functia de primar al Constantei ci si la cea de membru al PSD.

“As vrea sa-mi dau demisia si vreau sa fac lucrul asta curand. Nu ma intreba ce inseamna curand, daca intr-o zi, doua, dar e o chestiune, cred eu, de saptamani, de luni.

Acelasi lucru vreau sa-l fac si de la partid. Pai ce, sa ajung eu sa ma puna aia de la Bucuresti sa ma dea afara ca ma ancheteaza un procuror? Pai uite, cum m-a anchetat procurorul, m-a si bagat la beci de doua ori dupa care am venit sa vorbesc cu voi. Asta e motiv sa ma dea afara din partid? Eu stiu ca toti suntem nevinovati pana la o hotarare definitiva. Dar sa ramana domnii cu regulile astea, ei cu partidul lor, si eu sa raman cu viata mea. Am si eu dreptul la viata mea”, a declarat Radu Mazare, citat de Mediafax.

Mazare a mentionat ca ultimul dosar in care este anchetat ”i se trage” de la fostul sef al ANI Horia Georgescu, care a facut sesizare la DNA.

“Acum m-a vrut la arest cine se gaseste la arest in momentul asta, domnul Georgescu de la ANI pentru ca dosarul este facut in urma reclamatiei pe care a facut-o dumnealui ca si sef, si ca inspector, va aduceti voi aminte ca v-am zis, o cucoana care a lucrat in Primarie, pe care am dat-o afara, i-am imputat niste bani si atunci s-a hotarat sa se razbune. Asa e viata, bagati bine la cap, sa stiti, faci bine, bine gasesti, vrei sa faci rau, la un moment dat se intoarce”, a declarat Mazare.

Primarul municipiului Constanta a fost retinut luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru trei fapte de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, si doua fapte de conflict de interese.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2006 – 2009, Radu Mazare, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat si primit circa doua milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri in Constanta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: