Ciolacu il ataca pe „ministrul Grinda”, Olguta se intalneste cu „Grinda”. Mesaje contradictorii de la varful PSD

politica

Marti seara, in timp ce Marcel Ciolacu il ataca pe ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, la Romania TV, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu posta pe Facebook imagini de la o intalnire pe care a avut-o cu ministrul Dezvoltarii.

”Nu vom guverna cu PNL si nu vom vota un guvern al PNL. Nu cred ca romanii vor vrea sa ramana cu Orban si Grinda. Nu ne subestimati puterea de a negocia”, a spus Ciolacu la Romania TV.

In acelasi timp, vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu transmitea subtil mesaje de pace catre ministrul Dezvoltarii. Ea a postat pe Facebook imagini de la o intalnire pe care a avut-o marti cu aceasta. Celebra pentru stilul foarte agresiv de comunicare, Olguta Vasilescu nu a avut nicio reactie critica fata de ministrul „Grinda”.

„Am raspuns, azi, la sediul Ministerului de Finante, invitatiei lui Sebastian Burduja – secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice si a lui Ion Stefan – Ministrul Dezvoltarii. Discutiile au vizat bugetele locale de anul viitor, o serie de legi aflate in Parlamentul Romaniei si planuri de investitii pentru urmatorii ani”, a transmis Vasilescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: