Ponta il SPALA pe Oprea, dupa moartea politistului. Demisia lui Oprea, „BARBARISM politic”

politica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca solicitarile privind demiterea lui Gabriel Oprea ca urmare a mortii lui Bogdan Gigina reprezinta „semn de barbarism in politica”.

„Mi-as dori ca noi, ca societate, sa nu mai folosim — vorbesc de oamenii politici — tragediile in scopuri politice. De fiecare data cand se intampla o tragedie, apar aceiasi oameni politici care tipa si folosesc fie tragediile, fie arestarile ca sa castige vreun pic de capital politic. Asta e un semn de barbarism in politica, poate reusim sa scapam de el”, a delcarat Ponta la inceputul sedintei de guvern.

El a dat indicatii ca responsabilii sa fie gasiti in alta parte.

„Vreau, de asemenea, fiind vorba de o ancheta in curs, sa vedem cum se pot intampla asemenea lucruri, avem gropi in asfalt, tot felul de zone periculoase (…). Sunt convins ca exista peste tot in tara tot felul de capcane mortale si doar cand se intampla o mare tragedie aflam despre ele. O societate normala ar trebui sa ia masuri inainte, nu dupa ce se intampla asemenea lucruri”, a precizat prim-ministrul.

Politia Capitalei a anuntat joi ca politistul care a decedat marti in urma unui accident de motocicleta se afla in coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea.

Potrivit sursei citate, politistul Bogdan Cosmin Gigina se afla in exercitarea atributiunilor de serviciu specifice politiei rutiere, conform reglementarilor legale in domeniu, fiind angrenat in dispozitivul mobil si fix de fluidizare a traficului rutier in Bucuresti, asigurand deplasarea in siguranta a coloanei oficiale, precum si a celorlalti participanti la trafic.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: