Sosoaca, miting in Piata Universitatii: „Cristoiu este singurul ziarist liber”. Ce spune despre candidatura la Presedintie

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a organizat, joi seara, un miting in Piata Universitatii pentru a cere redeschiderea scolilor „fara masca”. Mitingul s-a transformat insa intr-un one man show, Sosoaca vorbind despre orice, mai putin despre redeschiderea scolilor.

”Reintoarcerea la scoala in conditii normale: fara masca, termoscanare, plexiglas!”, a anuntat Sosoaca scopul mitingului. In Piata Universitatii au venit in jur de 20 de simpatizanti in fata carora Sosoaca a tinut sa faca spectacol.

La remarca unui simpatizant ca „uu mai exista ziaristi liberi” intrucat nu au venit televiziunile sa-i filmeze, Sosoaca a spus ca „domnul Cristoiu este un ziarist liber”. Ulterior si-a facut aparitia Romanai TV, Sosoaca laudandu-se in fata admiratorilor ca „le fac rating televiziunilor”.

Solicitata sa candideze pentru functia de presedinte al Romaniei, Sosoaca nu a spus nu: „Dupa doi pasi cred ca ma secera un glont”.

Foarte putini poarta masca de protectie, insa jandarmii nu intervin.

Ce a mai spus Sosoaca:

Romania este tara cu cele mai putine masuri restrictive si asta ni se datoreaza. De aia mor ei de ciuda

Domnilor jandarmi, in Parlament, in plen, de ce nu veniti sa filmati infractorii

Am cerut unui primar sa vina la audiere in Comisia de Abuzuri. Daca nu vine, ii fac plangere penala

Doamnei Dragu (sefa Senatului) ii este foarte frica de mine, adevarul este ca este jumatate din inaltimea mea. Mi-a trantit o reclamatie ca am masca neconforma, i-am trantit si eu o reclamatie ca are masca neconforma

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: