„Doctorul” Gadea si-a asmutit iar fanii impotriva lui CTP: „A ajuns la un nivel dezgustator”

news

Mihai Gadea l-a atacat din noi, joi seara, pe Cristian Tudor Popescu la Antena 3, in emisiunea „Sinteza zilei”. Gadea a fost deranjat de data aceasta pentru ca CTP i-a ironizat pe cei care iau ivermectina impotriva coronavirusului.

„Este omul care i-a facut vite pe credinciosii din Romania, eset vorba despre Cristian Tudor Popescu. A spus ca oricine priveste la ivermectina ca o solutie este potaie, javra si inca ceva. E foarte greu sa repeti lucrurile astea”, a atacat Gadea.

„Este un nivel dezgustator”, a mai spus Gadea, dupa care a prezentat mai multe filmulete despre presupusul efect benefic al ivermectinei la oameni.

CTP i-a ironizat, joi, la Europa FM pe romanii care cred ca ivermectina i-ar putea salva de coronavirus.

„Dupa o perioada de antivaccinism aurifer pe scara larga, iacata ca vaccinul a inceput sa fie la moda. Din doua cauze. Unu: s-a vazut ca nu s-a inverzit niciunul dintre sutele de mii vaccinati. Si doi: vin mai putine vaccinuri decat e cererea. O lege sfanta in Romania spune ca tot ce nu se gaseste, musai iti trebuieste. Antivacsii, pusi in dificultate, au cotit-o pe Ivermectina: o fi vaccinu gratis, da asta-i ieftina, merge si la om, si-ti ia covidu cu mana.

Si lumea s-a napustit sa hapaie Ivermectina in ciuda tuturor avertizarilor medicilor, veterinari si umani. In legatura cu acest medicament miracol, am si eu o intrebare de nespecialist: tinand seama de faptul ca zisa pastila se da cainilor bolnavi de raie, pot sa-i numesc, sine ira et studio, pe cei care o iau, adica pe ivermectinisti, potai, jigodii sau javre?”, a spus CTP la Europa FM.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: