A inviat somerul Serban Nicolae. Ii ataca pe Vlad Voiculescu si Clotilde Armand: „Impostori”

politica

Fostul senator PSD Serban Nicolae tine sa se remarce prin noi badaranii. Ramas somer, el ii ataca pe ministrul Vlad Voiculescu si pe primarul Clotilde Armand pe care ii catalogheaza drept „impostori”.

„Ca sa nu para ca eroina alba din 《Legion etrangere》 pleaca din Primarie in huiduieli pe motive de incompetenta si iresponsabilitate, se va spune ca trebuie refacute alegerile. Persoane ce vor ramane necunoscute au falsificat rezultatele alegerilor in favoarea adversarilor, altfel, diferenta era mult mai mare…”, a scris Serban Nicoale pe Facebook despre Clotilde Armand.

Apoi, fostul senator PSD a tinut sa il jigneasca si pe Vlad Voivulescu:  „Imberbul magician alintat cu apelativul ‘nepotul mafiei farmaceutice’ a reusit sa termine in doar 11 ani un curs de un an destinat tinerilor cu nevoi dubioase. Are si o adeverinta, copie color, care tine loc de diploma de licenta si masterat. Probabil stie de la fostul amorez al Anei Pauker cum functionau facultatile ‘muncitoresti’ din anii ’50, cu durata de trei luni”.

Serban Nicolae a candidat la alegerile parlamentare pe listele PER, dupa ce PSD a ales sa se descotoroseasca de el. PER a obtinut un scor rusinos de 1.09%.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: