Vedeta iUmor, drogata si violata de medicul stomatolog care trebuia sa o trateze. Acesta inca profeseaza

news

Stefania Costache, fosta concurenta la iUmor cu numele de Lolrelai, marturiseste intr-o inregistrare publicata pe YouTube ca a fost violata de un medic stomatolog care ar fi trebuit sa o trateze. Ea a ales sa isi faca publica povestea pentru ca, de un an de zile, dosarul penal treneaza iar medicul continua sa isi desfasoare activitatea.

Violul a avut loc pe 18 februarie 2020. Costache il acuza pe medic, al carui nume nu il dezvaluie, ca a drogat-o si apoi a dus-o la el in apartament.

„Luna asta se implineste un an de zile de cand am depus o plangere la politie impotriva unui domn doctor stomatolog, care, in urma prezentarii mele, pentru un (…), nu pot spune cu certitudine ce substanta mi-a administrat, pentru ca, desi s-a implinit un an, nu am primit rezultatele de la INML inca. Si, in urma administrarii substantei, m-a dus la dansul acasa vreme de vreo patru ore. Nu am nici cea mai mica amintire din acea seara, in afara de ce mi-a povestit fosta mea colega de apartament si cateva flashuri din cabinet si un singur flash din spatele cabinetului, nu stiu nimic.

Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact… dosar care m-a ajutat, macar din punctul asta de vedere… sa imi pun cat de cat cap la cap intamplarile. Sunt camere video care au surprins momentul in care intram cu dansul in scara lui de bloc, in care eram total confuza, dezechilibrata si dezorientata, dupa cum scriu anchetatorii. De ce fac acest video? Pentru ca mi-as dori sa stiu de ce intr-un an de zile nu s-a intamplat nimic si nu stiu nimic. Doi la mana, pentru ca dansul inca profeseaza si asta ma face sa cred ca orice alta femeie e in pericol sa pateasca acelasi lucru. (…)”, a relatat Stefania Costache.

Ea spune ca a fost nevoita sa inghita „drogul violului”.

„Mi-a dat, din punctul meu de vedere, cam multa lidocaina. Am inteles, ulterior, de la doamnele de la INML ca aceasta substanta acopera presupusa substanta pe care mi-a administrat-o, asa-numitul drog al violului. Ulterior, mi-a aplicat un gel care avea un gust de otet si care, mi-a spus, sa il tin in gura fara sa clatesc doua minute si pe care mi-a spus sa il inghit. (…) El insista sa il inghit. (…) De acolo, lucrurile devin neclare, imi amintesc cand m-am ridicat de pe scaun ca eram extrem de ametita, m-am sprijinit de biroul de langa. (…) Am zis ca nu e ok, ca nu mai pot sa focusez imaginea, m-am speriat. Am iesit din cabinet, nu stiu mai departe. (…) Se pare ca dansul m-a suit in masina dumnealui, m-a dus la el acasa, de la ora 7 seara pana pe la 1 noaptea, m-a dus tot el inapoi”, a mai povestit Lolrelai.

„Am depus plangerea, am stat opt ore… S-a pierdut foarte mult timp, aceasta substanta, daca este cea banuita de mine, cat si de cei de la INML, iese din sange in maximum 24 de ore… Am ajuns la INML la 12 noaptea, daca substanta a fost administrata cu o zi inainte, la ora 18:00, exista posibilitatea sa nu fie gasita. (…) Eu nu eram eu, eram docila cand dadeam declaratii. Eram asa cum sunt victimele de obicei…”, a mai spus Stefania Costache.

Tanara a mai spus ca a fost pipaita in zona sanilor, iar a doua zi, a constatat „disconfort in zona vaginala”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: