Generalul Antena 3. Dobritoiu este consilier al lui Piedone, pe langa cele doua pensii are si venituri din consiliul de administratie al AES Sector 5

politica

Generalul (r) Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii, este si consilier al primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Dobritoiu a fost numit si membru in consiliul de administratie al Amenajare Edilitara si Salubrizare SA din Sectorul 5.

Informatia a fost data publicitatii de Ilie Mario Rafael, fost consilier al lui Piedone, aflat acum in razboi cu primarul Sectorului 5.

„Generalul Corneliu Dobritoiu – condamnat definitiv in Dosarul ‘Case pentru generali’ este Consilierul personal al Primarului si membru in Consiliu de Administratie la AES SA, cele 2 functii fiind incompatibile. Generalul de carton incaseaza impreuna cu pensia speciala cateva mii de lei lunar in loc sa lase locul unor tineri dornici sa isi construiasca o cariera in administratia publica”, a anuntat Mario Rafale intr-un comunicat transmis redactiei.

Dobritoiu are pensie speciala general din partea MApN si a beneficiat pana recent si de pensie speciala ca fost parlamentar.

Dobritoiu, care apare constant la Antena 3, a candidat la alegerile parlamentare din partea partidului lui Dan Voiculescu, PPU-SL. Piedone este si el membru al PPU-SL.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: