Ciolacu intra peste ancheta politiei: „Este vina lui Vlad Voiculescu pentru ca au murit oameni fara oxigen”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a decretat ca este vina lui Vlad Voiculescu in cazul tragediei de la Spitalul „Victor Babes”. El a lansat noi atacuri violente la adresa ministrului Sanatatii si a lui Florin Citu.

„Citu a iesit ca o dizeuza de balci sa ii puna covor rosu lui Arafat! Asa am aflat, dupa 7 ore, ca la ora 16.25, ORA ROMANIEI, au murit iar niste oameni din vina lor! Au murit oameni fara oxigen din vina LOR!

Si ei cauta acarul Paun cu tot felul de explicatii penibile si sforaitoare! PNL-ul e luat ostatec de Barna si useristi! Nu pot nimic. O adunatura de lasi, fricosi incompetenti si hoti!

Citu a ratat iar. Trebuia sa-l demita pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de raspundere. O vom face noi prin motiune”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Jurnalista de investigatii Ondine Ghergut a scos insa in evidenta adevaratele cauze.

„Alimentarea cu oxigen a Unitatii Mobile de Terapie Intensiva de la Spitalul V. Babes din Capitala, aflata in administrarea Directiei Situatiilor de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne, a CEDAT! 3 dintre pacientii ingrijiti in tirul ATI au intrat in stop cardio-respirator si au murit, 5 au fost salvati.

👉Spitalul Babes este in subordinea Primariei Capitalei, adica a lui Nicusor Dan;
👉Unitatea mobila ATI e in subordinea DSU condusa de Arafat si ministrul liberal BODE;
👉Firma care asigura mentenanta e a unui fruntas PNL;
👉DEMISIA i se cere (de catre CIOLACU-PSD) lui Vlad Voiculescu!

Asta inseamna campanie impotriva unui demnitar care incurca afaceri pentru ca cere competenta, corectitudine in serviciul public.

Parerea mea despre tragedia de la Babes:

Cauza principala este numarul mare de imbolnaviri severe de COVID.

Numarul mare de imbolnaviri se datoreaza NERESPECTARII regulilor: masca, distantarea, igiena mainilor, refuzul autoritatilor de a carantina Capitala, protestele sinucigasilor, idiotii utili PSD-AUR!

De ce avem atat de multe cazuri grave? Pentru ca multi bolnavi NU anunta ca sunt bolnavi si/sau refuza internarea pentru ca nu cred in existenta bolii, ci in conspiratii mondiale”, a explicat Ghergut.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: