Mahalaua lui Sosoaca in Senat. A venit si Bahmuteanu sa o sustina: „Poporul o iubeste pe doamna senator, ce nu intelegeti?”

politica

Diana Sosoaca si-a adus mai multi sustinatori, pe langa sotul ei, in Senatul Romaniei pentru a dace scandal la usa Comisiei Juridice, unde ar fi trebuit sa se discute adoptarea de sanctiuni la adresa senatoarei.

Pe langa Silvestru Sosoaca si deputatul interlop Mihai Lasca, in ajutorul lui Sosoaca au venit si Adriana Bahmuteanu si Iosefina Pascal. Bahmuteanu a inceput si ea sa zbiere pe holurile Senatului.

„Sa stiti ca sustinatorii doamnei Sosoaca sunt afara, nu au avut voie in Senat. Sunt oameni din popor care au venit sa o sustina in aceasta situatie foarte dificila. O iubesc foarte mult pe doamna Sosoaca, le reprezinta vointa, ii reprezinta pe romani ca si popor. A dus in Parlament durerea poporului roman. Doamna senator este pe un val de popularitate, oamenii o iubesc foarte mult, ce nu intelegeti? Este firesc, poporul o iubeste”, a spus Bahmuteanu in fata jurnalistilor.

Intrebata de o jurnalista in ce calitate este acolo, Bahmuteanu a inceput sa se certe si cu aceasta: „Am mai multi ani de presa decat are dansa de viata. Orice purtator de microfon se crede mare jurnalist. Doamna senator, felicitari, sustinatorii va asteapta”.

Sosoaca s-a certat si ea cu jurnalistii, care i-au reprosat ca nu poarta masca.

„Cu mine sa nu vorbiti decat cand o sa invatati sa vorbiti frumos cu toti oamenii, echilibrat, echidistant”, a dat indicatii Sosoaca.

Citeste si: Sosoaca si barbatul ei, scandal urias in Senat: „Mi-a strivit picioru’. Am fost supusa violentelor” – Video

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: