Mesajul de Paste al presedintelui Iohannis: „Va multumesc tuturor pentru uriasul efort national destinat protejarii sanatatii noastre”

politica

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia sarbatorilor pascale, in care subliniaza ca si anul acesta „credinta ne ramane la fel de puternica chiar daca nu putem fi inca alaturi de toti cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19”.

„Dragi romani, ne regasim in taina sfanta a celei mai mari sarbatori crestine, o celebrare a vietii si a sperantei. Miracolul Invierii ne aduce mereu impreuna, fie ca ne aflam pe meleagurile natale sau peste hotare. Si in acest an credinta ne ramane la fel de puternica chiar daca nu putem fi inca alaturi de toti cei dragi din cauza pandemiei de COVID-19 care continua sa afecteze intreaga lume”, spune Klaus Iohannis.

Presedintele a tinut, totodata, sa le multumeasca tuturor pentru „uriasul efort national destinat protejarii sanatatii” si a adaugat ca doar impreuna, „cu rabdare si tarie sufleteasca”, „ne vom recapata normalitatea care ne-a lipsit atat de mult”.

„Va multumesc tuturor pentru uriasul efort national destinat protejarii sanatatii noastre. Responsabilitatea celor care respecta masurile de protectie impotriva raspandirii virusului, dedicarea si sacrificiile celor care lupta in prima linie pentru a-si salva semenii, munca tuturor celor care fac societatea sa functioneze, toate acestea stau marturie ca forta natiunii noastre este de nezdruncinat. Impreuna, cu rabdare si tarie sufleteasca, vom depasi aceasta teribila perioada si ne vom recapata normalitatea care ne-a lipsit atat de mult”, a afirmat Iohannis.

„Va urez tuturor ca Sfintele Pasti sa va aduca sanatate si pace in suflete. Hristos a inviat!”, a mai spus presedintele Klaus Iohannis.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: