Ciolacu, tot mai penibil: „Categoric, romanii vor iesi cu furcile si ii vor alunga de la guvernare”

politica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca, in opinia sa, actualul Guvern va rezista in functie „pana vor iesi romanii cu furcile si ii vor alunga”. El considera ca in mod „categoric” romanii vor iesi in strada pentru a „indeparta” Executivul aflat in exercitiu.

Intrebat, marti seara, in cadru unei interventii telefonice la Romania TV, cat crede ca va mai rezista actualul Guvern in functie, presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a raspuns: „Pana vor iesi romanii cu furcile si ii vor alunga”.

In acest context, Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foisor in unitate pentru patologia COVID, dar si decizia actualei majoritati politice din Parlament de a respinge, in Senat, constituirea unei comisii de ancheta cu privire la situatia acestei unitati medicale.

„Categoric, pana la urma lumea va iesi in strada si ii vor indeparta”, a adaugat Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Senatul a respins, in plenul de marti, proiectul de hotarare prin care grupul senatorilor AUR solicita infiintarea comisiei de ancheta referitoare la organizarea actiunii de evacuare si transfer al pacientilor internati la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie si TBC Osteoarticular „Foisor”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: