Primaria Sectorului 4 ii despagubeste pe proprietarii masinilor avariate de furtuna

news

Primaria Sectorului 4 a anuntat ca va despagubi proprietarii masinilor avariate in urma furtunii de vineri din Bucuresti.

Potrivit unui comunicat de presa al autoritatii locale transmis, sambata, locuitorii Sectorului 4 ale caror autoturisme parcate pe domeniul public au suferit pagube se pot adresa Primariei, iar in functie de specificul fiecarei situatii autoritatea locala va identifica solutii pentru acoperirea costurilor de reparatii. Acestia sunt rugati ca, incepand de luni, ora 08,00, sa apeleze call-center-ul Primariei Sectorului 4 – 021.9441, iar operatorii le vor explica pasii ce trebuie parcursi pentru intocmirea dosarelor de despagubire.

„Asa cum am facut de fiecare data, comunitatea Sectorului 4 este unita si in fata fenomenelor meteo extreme din aceasta perioada. Suntem asadar impreuna si la bine, dar mai ales la greu si niciunul dintre proprietarii masinilor avariate ieri dupa-amiaza nu va fi lasat in urma! Fiecare dintre ei va primi sprijin din partea Primariei pentru a-si repara autovehiculele personale”, a declarat primarul Daniel Baluta.

In urma furtunii de vineri dupa-amiaza, mai multi copaci din Sectorul 4 au fost doborati la pamant, blocand chiar si accesul pe anumite strazi. Ei au fost indepartati de angajatii Totul Verde S.A., care au intervenit pentru eliberarea drumurilor. Pentru inlaturarea efectelor furtunii au intervenit si reprezentati ai societatii Apa Nova cu mai multe echipaje.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: