Tudose, noi invective. Sustine ca Iohannis este „tatal prostilor” Raluca Turcan, Iulian Bulai si Dan Barna

politica

Mihai Tudose, guvernare impreuna, PSD, PNL, partidul unic, alegeri

Fostul premier PSD Mihai Tudose, actual europarlamentar, da publicitatii o noua serie de invective la adresa adversarilor politici. El sustine ca presedintele Iohannis este „tatal prostilor” Raluca Turcan, Iulian Bulai si Dan Barna,

„Cand esti prost de mic.. cand te faci mare doar te joci! O mai tineti minte pe ‘doamna’ care avea dificultati majore in a-si aduce aminte ce varsta are? Osciland intre 27 si aproape 40… Dar pe autoarea lu’: sa-nu-ne-culcam-vii-si-sa-ne-trezim-morti? Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL!

Loveste din nou: ii ureaza la multi ani baronului von Brukenthal! Faptul ca omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amanunt…

Aceasta diafana fiinta este colega de coalitie cu Bulai de pe la USR PLUS. Ala care-i ura la multi ani lui Mihai. Mihai Eminescu… Astia care nu au aflat inca faptul ca nu se spune la multi ani unei persoane decedate… ne conduc!!! Astia vor sa implementeze ‘Romania Educata’…

Singura problema cu acesti analfabeti functionali contemporani nu o reprezinta numarul lor! Ci faptul ca sunt foarte bine ‘imprastiati’ in asa fel incat indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!!

Tine-o asa, Ralu! Nu ceda! Reformati si PNL! Luati puterea! Impuneti-va adevarurile: la multi ani la deces si vesnica pomenire la nastere! E plina lumea de oameni rai… dar nu te lasa, arata-ne cat de des poti ca acolo este locul tau, la guvernare!!! Odihneasca-ne-n pace pe noi ceilalti…..

P.S. Tocmai a anuntat si Barna ca reformele promise in campanie se amana pana dupa Congresul PNL!!!! O noua confirmare a vorbei stravechi: mama prostilor e mereu gravida! Ma rog, la ei se poate si tatal…”, a scris Tudose pe Faceboo, referindu-se la presedintele Iohannis.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a revenit, luni seara, cu precizari, dupa ce i-a urat, pe Facebook, „La multi ani” baronului Samuel von Brukenthal, argumentand ca in fiecare an, in 15 ianuarie, se spune „La multi ani” pentru a marca ziua de nastere a lui Mihai Eminescu. „Cat despre baronii PSD cu 4 clase si doctorate furate si care acum simt din nou nevoia sa se dea destepti, sa nu se panicheze, ca vor avea si ei muzeul lor: Muzeul Jilava! Lor, «La Multi Ani» cu executare!”, a transmis Turcan.

„Sunt nevoita sa fac cateva precizari acum, cu intarziere, pentru ca am fost blocata intr-o intalnire la Constanta timp de mai multe ore. Nu mi-am putut imagina interpretarile de pe pagina de Facebook. Acesta este mesajul meu pentru oamenii de buna credinta care vor sa il citeasca. Asadar, spunem «La Multi Ani, Mihai Eminescu» in fiecare an de 15 ianuarie. Suntem mandri de mostenirea lasata noua, tuturor, prin geniul creator al lui Mihai Eminescu, poetul nepereche al neamului romanesc. Prin acel «La Multi Ani» de 15 ianuarie marcam in fiecare an ziua de nastere a marelui poet”, arata Raluca Turcan, intr-o postare pe Facebook.

Ea adauga ca, in mod similar, in 26 iulie 2021, marcam 300 de ani de la nasterea baronului Samuel von Brukenthal.

„La nivel local, mostenirea culturala lasata de Samuel von Brukenthal va dainui si ea reprezinta si va continua sa reprezinte un motiv de mandrie pentru Sibiu, pentru sibieni si pentru toti oamenii educati din Romania. Samuel von Brukenthal este, asadar, aniversat in fiecare an la Sibiu, pe 26 iulie. Pentru cei care vor sa il descopere pe Samuel von Brukenthal merita inceput la muzeul cu acelasi nume. Imaginat chiar de Samuel von Brukenthal, muzeul se afla in Piata Mare si va fi deschis de miercuri, de la 9.00”, afirma ministrul Muncii.

Turcan transmite un mesaj si „baronilor PSD”: „PS: cat despre baronii PSD cu 4 clase si doctorate furate si care acum simt din nou nevoia sa se dea destepti, sa nu se panicheze, ca vor avea si ei muzeul lor: MUZEUL JILAVA! Lor, «La Multi Ani» cu executare!”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: