Mentalitate de cumetrie a „noului PSD”: „Daca Dreapta avea relatii bune la Bruxelles, Romania nu era penalizata in ultimul raport pe zona de justitie”

politica

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu, reprezentant al „noului val” din PSD, sustine ca Romania ar fi avut PNRR-ul aprobat pana acum si nu ar mai fi fost „sanctionata” pe justitie daca „dreapta” ar fi acut cu adevarat „relatii bune si puternice” la Bruxelles.

„Este important sa nu mai divizam. Tineri vs. batrani, urban vs. rural. Aici e rolul nostru: sa combatem idei preconcepute care merg intr-o directie gresita. Vazand modul in care se guverneaza, s-au dovedit a fi false. Tot ce s-a vandut pana acum in spatiul public este fals, de la aceasta componenta ca tinerii sunt intr-o zona sau alta, pana la componenta ca, iata, dreapta are relatii mai bune la Bruxelles. Daca aveau relatii mai bune, PNRR era aprobat”, a declarat Victor Negrescu intr-un interviu pentru DC News.

„Daca erau atat de puternici la Bruxelles, Romania nu era penalizata in ultimul raport pe zona de justitie. Daca tot ziceau ca sunt foarte buni, de ce au fost criticati?!”, a adaugat acesta.

Negrescu a mai sustinut ca PSD este cel mai democratic partid din Romania.

„Social-democratii au in fibra lor si dimensiunea sociala si acest element democratic. De aceea ne-am opus in trecut la abuzuri, de aceea am vrut tot timpul ca lucrurile sa fie cat mai clar prezentate, de aceea nu ne-a placut radicalismul unor partide de noua generatie. Noi tinem la aceasta componenta democratica. Si noi trebuie sa schimbam modul in care facem politica, cel putin in ultima perioada, la nivelul PSD, vedem acest tip de schimbare. Trebuie sa acceleram acest proces”, a mai spus Negrescu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: