Barna, huiduit de PSD si PNL: „Ati inventat un minister pentru doamna Firea dupa ce anul trecut tipati in gura mare pe toate posturile ca este incapabila sa administreze fonduri publice”

politica

Vicepresedintele USR, Dan Barna, l-a felicitat joi, in discursul de la votul de investitura a Guvernului Ciuca, pe Marcel Ciolacu pentru ca a bagat PNL in buzunar si a acuzat „penelismul”.

”Ati reusit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Ion Iliescu nu a fost capabil sa faca, ati scos PNL din istorie si l-ati pus la buzunarul de la piept al PSD. Penntru asta meritati aprecierea”, a afirmat Barna.

”Domnule Ciolacu, incep prin a va felicita pentru achizitie. Nu e putin lucru sa scoti PNL de la guvernare, din vioara 1, si sa il bagi inapoi ca anexa a PSD. Nu e chiar de colo sa convingi echipa castigatoare sa smulga infrangerea din ghearele victoriei pentru ca asta au facut in aceste zile colegii din PNL, din echipa castigatoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut si s-au incolonat cuminti in spatele partidului dumneavoastra”, a declarat Dan Barna.

Potrivit acestuia, nu e prima data cand cele doua partide au afinitati.

”Nu e prima oara cand va gasiti afinitati neasteptate, dar este prima oara cand PNL de buna voie si nesilit de nimeni, preda guvernarea si odata cu ea urma de demnitate pe care o mai aveau”, a mai declarat Barna.

„Este penelism cand abandonezi o guvernare reformista in favoarea uneia retrograde. Penelism este si atunci cand inventezi un minister pentru doamna Firea dupa ce anul trecut tipati in gura mare pe toate posturile ca este incapabila sa administreze fonduri publice. Penelism este cand aduci inapoi in guvernare pe semnatarul OUG 13, care a scos in strada sute de mii de romani. De ce nu l-ati chemat pe Liviu Dragnea, ca e liber de contract, sa-i dati Ministerul Justitiei?”, a acuzat Barna.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: