Scapam 5 zile de Ciolacu. Seful PSD a intrat in izolare pentru ca s-a aflat in contact cu ministrul infectat al Culturii, Lucian Romascanu

politica

Liderul PSD Marcel Ciolacu se afla in carantina, timp de 5 zile, dupa ce a intrat in contact cu ministrul Culturii, Lucian Romascanu, care a aflat ca a contactat virusul SARS-CoV 2. Acesta este vaccinat si s-a testat, fiind negativ, iar perioada de izolare expira duminica.

Potrivit normelor sanitare, presedintele PSD a intrat in izolare timp de cinci zile, dupa ce ministrul Culturii, Lucian Romascanu, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Marcel Ciolacu va iesi din izolare duminica, au precizat surse din PSD pentru News.ro. Liderul PSD este vaccinat cu trei doze, ultima doza fiindu-i administrata in luna octombrie.

Saptamana aceasta trebuia sa se desfasoare o sedinta a coalitiei de guvernare, pentru subiectul crizei facturilor la energie, insa liderii PSD, PNL si UDMR nu s-au mai intalnit. Presedintele PSD, Marcel Ciolacu afirma intr-o interventie la Antena 3 ca este posibil ca sedinta coalitiei sa aiba loc pana la finalul acestei saptamani.

Ministrul Culturii Lucian Romascanu a fost confirmat cu COVID-19.

Aceasta a precizat, joi, intr-o postare pe Facebook, ca desi a mai avut un episod de COVID in noiembrie 2020, este vaccinat cu doua doze si s-a protejat rezonabil, ”totusi Omicron se descurca mai bine”. El isi exprima insa regretul ca din aceasta cauza a ratat ”una dintre cele mai frumoase, daca nu cea mai frumoasa saptamana din anul unui ministru, saptamana ce cuprinde Ziua Culturii Nationale”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: