Ciolacu sustine ca PSD nu mai este perceput drept „cel mai corupt partid” de multi romani. Despre condamnatul Arsene: „Are un necaz”

politica

Presedintele social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca in sondajele de opinie se observa ca a scazut tendinta romanilor de a percepe PSD drept cel mai corupt partid.

„Am avut o discutie in Consiliul Politic National in urma unor sondaje. Avem in fiecare an, din 2020, sondaje. Am vazut ca a coborat aceasta tendinta in care romanii credeau ca PSD este cel mai corupt partid. Am spus ca, pana la urma, este o victorie si o modificare a perceptiei, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa combatem acest flagel al coruptiei in continuare cu aceeasi tarie”, a afirmat Ciolacu, intr-o conferinta de presa, la Palatul Parlamentului.

El a mentionat ca o decizie in privinta presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, care a fost condamnat in prima instanta, se va lua la urmatoarea sedinta a Consiliului Politic National al partidului.

Intrebat daca Ionel Arsene se mai bucura de sustinerea presedintelui PSD, Marcel Ciolacu a afirmat: „Eu, ca si presedinte al PSD, o sa iau o decizie impreuna cu colegii mei, cum este si corect. Niciodata nu m-ati vazut ca am urcat pe necazul altui coleg si nu o sa o fac nici de aceasta data”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: