Un expert american explica de ce rusii urasc alte natiuni, si in special pe americani: „Unul dintre motive este invidia. Rusii se considera un popor maret, care se ridica deasupra celorlalti”

analize

Rusii ii urasc in mod patologic pe americani si alte natiuni si exista doua motive pentru acest lucru – propaganda si invidia. Aceasta opinie a fost exprimata de capitanul de gradul I (in retragere) al Fortelor Armate ale SUA, Harry Tabakh, intr-un interviu acordat pentru site-ul ucrainean de stiri Glavkom.

„Primul motiv este traditional, programat. Adica, pur si simplu pentru ca ‘America este rea’, spun ei, este un imperiu care vrea sa ne ia resursele noastre, ceea ce aveam inainte de prabusirea URSS. Vechea ideologie comunista a creat acest lucru si continua pana in ziua de azi. Avem nevoie de inamicul nr. 1 si America este potrivita pentru asta. Ei au ideea ca in SUA toata lumea este corupta, iar noi, spun ei, uite cat de spirituali suntem”, a declarat expertul, care s-a nascut in spatiul fostei URSS, intr-o familie de origini ebraice care a emigrat in SUA.

„Al doilea motiv consta in faptul ca rusii se considera un popor maret, care se ridica deasupra celorlalti”, spune Harry Tabakh, care noteaza ca rusii au pentru toate natiunile nume depreciative.

„Explicatia pentru acest lucru este simpla: sunteti oameni de clasa a doua, a treia. Iar ei sunt mari, sunt in razboi cu America. Motivul este invidia, poate tulburari psihice”, mai spune Tabakh, un fost reprezentant al NATO in Federatia Rusa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: