Cum arata Rambo de Rusia, dezertorul care a mitraliat un echipaj de politisti rusi la granita cu Ucraina – Video

externe

Publicatia rusa Baza a dat publicitatii imagini cu dezertorul rus care a mitraliat un echipaj de politie la granita cu Ucraina.

Numele tragatorului, in varsta de 38 de ani, este Pavel Nikolin. A ajuns in zona operatiunilor speciale dupa ce a fost recrutat de grupul Wagner, precizeaza Baza.

Vasili Golubev, guvernatorul regiunii Rostov, a anuntat miercuri ca dezertorul care a mitraliat o patrula de politie a fost prins.

„Infractorul este retinut. Ca urmare a activitatilor coordonate de cautare operativa, acesta a fost detectat intr-o cladire goala din apropierea orasului Novoshakhtinsk. Se desfasoara actiuni de investigatie”, a scris guvernatorul pe Telegram.

Agentia RIA Novosti, citand Ministerul Afacerilor Interne al Federatiei Ruse, a relatat ca soldatul retinut are 38 de ani si s-a nascut in alta regiune.

Potrivit datelor furnizate de Baza, dezertorul retinut este Pavel Nikolin, soldat al Grupului Wagner.

El ispasea o pedeapsa pentru furt si jaf la Colonia Penala nr. 4 [orasul Ufa, Rusia] inainte de a fi recrutat in Grupul Wagner. Dar Nikolin s-a razgandit in privinta plecarii la razboi pe 24 noiembrie si a evadat.

Conform informatiilor de la Baza, Nikolin a fost cautat timp de aproximativ o zi si a fost gasit la o ferma de porci abandonata. El a incercat sa se impotriveasca in timpul retinerii.

Citeste si: Rambo de Rusia. Un dezertor rus a iesit din padure si a mitraliat un echipaj de politisti rusi la granita cu Ucraina – Video

Doi ofiteri au fost raniti, marti, dupa ce au fost mitraliati de dezertor. Gradinitele locale, precum si iesirile din oras au fost inchise. Autoritatile au cerut locuitorilor sa nu iasa afara si i-au avertizat sa nu incerce sa-l prinda pe atacator.

„In oras se iau masuri pentru a-l gasi si prinde pe atacatorul care a comis atacul asupra fortelor de ordine. Prin urmare, in acest moment este necesar sa parasiti strazile, sa va adapostiti in interior si sa nu incercati sa participati pe cont propriu la prinderea suspectului”, au precizat acestea.

Lovim „drept la tinta” si pe Telegram. Abonati-va si la canalul AK24 de Telegram

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: