Presshub: „Santajul” la Savonea, desfiintat de instanta suprema. Cum au disparut inregistrari din dosarul procurorului Ardelean

news

In 2019, instanta suprema sustinea ca nu exista „o suspiciune rezonabila cu privire la pregatirea sau savarsirii infractiunii de santaj la adresa Liei Savonea”. In timp ce mass-media anti-justitie prezinta la televizor inregistrari audio din dosarul procurorului Cristian Ardelean, acesta arata ca din dosar au disparut tocmai inregistrari audio.

Dupa ce G4Media a prezentat modul abuziv in care fosta Sectie speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie (SIIJ), creata de Liviu Dragnea, a cerut mandate de supraveghere tehnica a Cristinei Guseth, presedinta asociatiei Freedom House, si a procuroarei DNA Alexandra Lancranjan, care avea dosarul lui Dragnea in lucru, presa anti-justitie a inceput o campanie de linsaj mediatic impotriva celor care au aparut in stenogramele din dosar.

Dintr-o data, vesnicii critici ai „statului paralel” si ai procurorilor au trecut de cealata parte a baricadei si sustin punctul de vedere al unor anchetatori SIIJ, potrivit carora, Cristina Guseth ar fi orchestrat o campanie de presa impotriva Liei Savonea, presedinta Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) din 2019.

Cea din urma a anuntat chiar ca va face o plangere penala pentru santaj, in conditiile in care in urma cu 4 ani, instanta suprema a sustinut ca „in cauza nu exista o suspiciune rezonabila cu privire la pregatirea sau savarsirii infractiunii de santaj”.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: