Basescu dezvaluie FARSA de la Antena 3: „Aseara au transmis din afara sediului Intact. Au 2-3 studiouri la Romexpo”

news

Traian Basescu afirma ca scandalul creat de Antena 3 este o „farsa”, deoarece nu este in pericol suspendarea emisiei, cat timp televiziunea are ai multe studio-uri si in alte parti. „Chiar aseara, emisiunea s-a transmis din locatia de la excelsior… deci s-a transmis din afara sediului Intact”, spune Basescu.

„E o actiune in aplicarea legii. E cunoscuta relatia dintre mine si Antene si n-as comenta evenimentul, dar cred ca e aplicarea unei hotarari judecatoresti, nu cred ca poate fi pusa sub semnul intrebarii”, a declarat fostul sef de stat.

El a criticat demersul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de a-l chema la Parlament pe premierul Ciolos.

„Ce mi s-a parut ilegitim a fost actiunea de azi a presedintelui Senatului si a Cenatului in ansamblu, unde PSD, UNPR, PNL si UDMR au votat pentru chemarea premierului Ciolos in fata Senatului, sa dea explicatii de ce ANAF a inceput procedura de punere in aplicare a unei hotarari judecatoresti. Mi se pare ca oamenii astia nu mai inteleg nimic din democratie.

Din cate stiu, trustul Intact are 2-3 studiouri la Romexpo, are inchiriat teatrul Excelsior, cu toate echipamentele pentru transmisiuni in direct, deci cred ca suntem intr-o farsa care pune sub semnul intrebarii obligativitatea punerii in aplicare.

Ma intreb ce ar face domnul Tariceanu daca un cetatean primeste o hotarare judecatoreasca definitiva si nu se supune ei? Il cheama pe Ciolos? Sau statul se duce si-l face tandari pe cetatean si-l pune sa execute hotararea? E ingradita libertatea de expresie cand ai 2-3 studiouri? Chiar aseara, emisiunea s-a transmis din locatia de la Excelsior… deci s-a transmis din afara sediului Intact”, a mai declarat Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: