Gadea l-a trecut in NEFIINTA pe romanul care a vorbit cu ambasadorul SUA: „E o fantoma”

politica

Mihai Gadea se straduieste, in emisiunea Sinteza Zilei, sa demonstreze ca internetul e plin de „fantome” si ca acestea duc un adevarat razboi cibernetic impotriva trustului Intact.

Dupa ce Ambasada SUA la Bucuresti a dat un raspuns pe pagina oficiala de Facebook unui utilizator cu numele Cezar Matei, in care se spune ca „ANAF a actionat pentru a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca”, Mihai Gadea a concluzionat ca cel care i-a pus aceasta intrebare ambasadorului este o fantoma.

”Atunci intreb si eu, toate fantomele astea, care pretind ca vorbesc in numele unor cetateni, de cine sunt manipulate?”, a intrebat Mihai Gadea

Omul se numeste Cezar Matei, iar la poza de profil are fotografia unui student italian recent ucis in Egipt. Probabil, fotografia a fost pusa acolo in semn de solidaritate. Pe pagina sa de Facebook vedem ca traieste in Timisoara, a studiat la Universitatea de Vest si are in lista de prieteni persoane cunoscute precum Radu Banciu, Mircea Marian, Moise Guran sau Cristi Danilet. E drept, nu are cine stie ce activitate pe Facebook, dar poate e mai discret. Dupa ce Gadea l-a declarat „fantoma”, Cezar Matei a scris pe pagina sa: „Sunt celebru, fratilor!”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: