Actiunile Ungariei fata de migranti au enervat ISIS. Jihadistii ameninta cu atacuri in tara vecina

externe

Reteaua terorista Stat Islamic ameninta ca va comite noi atentate in Statele Unite si in tari europene, mentionand Ungaria si Portugalia, Guvernul de la Budapesta anuntand ca ia in considerare amenintarile.

Organizatia fundamentalista sunnita, care ocupa teritorii in Siria, Irak, Libia si Egipt, avertizeaza ca atentatele comise pe 22 martie in Bruxelles, soldate cu 32 de morti, sunt doar inceputul uneii serii de atacuri in Europa si in Statele Unite.

„America, urmezi tu!”, se arata intr-un mesaj al retelei teroriste postat pe site-ul centrului media Al-Wafa. „America a uitat ca musulmanii nu accepta umilirea si ca nu vor uita sa riposteze”, atrage atentia organizatia terorista, conform unei traduceri facute de Institutul pentru Analize Media din Orientul Mijlociu (MEMRI), citata de Mediafax.

„Nu am uitat tipetele fetelor violate cand armata americana a invadat Irakul. Cu ajutorul lui Allah, vom razbuna aceste fapte si vom reda demnitatea. Va vom distruge noi onoarea, vom elimina miturile voastre, va vom lua ostatice femeile si le vom vinde in pietele de sclavi. Va vom lua copiii si ii vom creste printre musulmani, pentru a lupta impotriva voastra”, ameninta organizatia fundamentalista sunnita, facand referire la un atac armat din San Bernardino, California.

„Acum au fost atentate la Bruxelles. Maine, ar putea fi Portugalia si Ungaria”, atrage atentia organizatia terorista.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: