Peste 120 de pasageri INGROZITI. S-a intamplat tot pe un avion Germanwings

news

Un zbor Germanwings intre Koln si Milano a fost perturbat duminica de o alerta cu bomba, a anuntat compania aeriana germana, la aproape trei saptamani de la prabusirea unuia dintre avioanele sale in Alpii francezi, informeaza AFP.

Alerta cu bomba „a venit de la politia” germana, a explicat Germanwings, filiala low-cost a gigantului Lufthansa, intr-un comunicat.

Cei 126 de pasageri si membri ai echipajului fusesera deja imbarcati pe aeroportul Koln/Bonn (vestul Germaniei), cand s-a ordonat evacuarea avionului, un Airbus A320 care se pregatea pentru decolare.

Aparatul a fost apoi cercetat de echipe anti-exploziv si cainii lor, a declarat Germanwings. La 19.09 GMT, inca nu se stia daca a fost sau nu gasita o bomba.

Pasagerii au fost transferati intr-un alt aparat, mentioneaza Agerpres. Zborul, care urma sa decoleze spre Milano (nordul Italiei) la 18.20 ora locala (16.20 GMT), a fost amanat pana la 20.30 (18.30 GMT), potrivit agentiei de presa germane DPA.

Incidentul intervine in timp ce Germanwings trebuie sa gestioneze urmarile prabusirii unuia dintre aparatele sale A320 in Alpii francezi, care a costat viata a 150 de persoane. Copilotul avionului este suspectat ca a provocat voluntar catastrofa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: