Dupa ce l-a acuzat pe Iohannis ca l-a omorat pe Condrea, Ponta vorbeste de BUN-SIMT

politica

Victor Ponta revine cu noi atacuri la adresa lui Klaus Iohannis si a Guvernului Ciolos. El spune ca guvernul nu da dovada de „bun-simt” la cateva zile dupa ce l-a acuzat pe Iohannis, fara nicio dovada, ca vrea sa musamalizeze moartea lui Condrea.

„Legea bunului-simt a fost abrogata prin Ordonanta de Urgenta!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook, referindu-se la modificarea legii referendumului.

Preocupat de bun-simt, Ponta a uitat ca in urma cu cateva zile lansa acuzatii halucinante, privind implicarea presedintelui Iohannis in moartea lui Condrea.

„Pentru ca exista intrebarea in mintile a milioane de romani, eu cred ca – ‘a fost nevoie sa moara oameni’ ca sa ingropam aceasta uriasa afacere de coruptie si sa nu mai aflam niciodata cine este responsabil! Nu-i asa, Domnule Presedinte!?”, scria Ponta. Ulterior l-a acuzat direct pe presedinte de musamalizare.

„Pentru domnul Iohannis a fost nevoie sa moara oameni ca sa aiba Guvernul sau. Acum zic si eu, a fost nevoie sa moara domnul Condrea, ca sa fim siguri ca nu mai da declaratii vreodata. Acum, Iohannis a facut un efort intens de a musamaliza aceasta afacere, care e o afacere de mare coruptie intinsa pe foarte multi ani.

(…) Va va detalia dl Iohannis care se va informa si va fi informat. Stiu eu cine l-a impins in pom pe dl Condrea? Daca as sti, v-as spune si dvs.”, a spus Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Senat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: