PSD si Ponta isi ascut deja cutitele: „Votez motiunea de CENZURA contra lui Ciolos cu doua maini”

politica

Fostul premier Victor Ponta a votat la Targu Jiu, localitatea de resedinta trecuta pe buletinul sau, desi s-a nascut si traieste in Bucuresti. El nu a pierdut ocazia sa il atace pe Dacian Ciolos.

„Am facut ceea ce trebuia sa fac. Votez alaturi de colegii mei din Tg Jiu. Eu votez unde am buletinul, dar cu inima tot aici sunt. Sunt convins ca vor fi rezultate bune”, a declarat Victor Ponta.

Intrebat din nou despre eventualitatea depunerii unei motiuni de cenzura, Ponta a declarat ca o „voteaza cu doua maini”. „Agreez cu doua maini ideea unei motiuni de cenzura dupa aceste alegeri. Am facut campanie electorala pentru toti colegii mei si ma bucur sa vad ca lumea o sa voteze in Romania tot pentru mesterii Manole, cei care muncesc si nu pentru cei care distrug. Sunt foarte ingrijorat de ceea ce se intampla cu CEO si cred toti cei de aici sunt foarte ingrijorati, de aia zic, cu cat pleaca guvernul asta cu atat mai bine si pentru CEO pentru ca altfel o sa il inchida pana la urma”, a spus Victor Ponta.

Deputatul PSD Victor Ponta sustine ca Guvernul este responsabil de „dezastrul administrativ” generat de inreruperea sistemului electronic de achizitii publice SEAP si ar trebui sanctionat de Parlament printr-o motiune de cenzura si o comisie speciala de ancheta. El vrea ca motiunea sa fie depusa dupa 15 iunie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: