Amalia Enache, INDIGNATA de actiunile primarului Firea: „Mergea spre mall, s-a suparat ca a stat prea mult in trafic”

news

Planurile primarului Gabriela Firea de a interzice evenimentele sportive si culturale pe strazile din Bucuresti au starnit revolta cunoscuteo prezentatoare PRO TV Amalia Enache.

Amalia Enache a rememorat evenimentele de strada care dau farmec Bucurestiului sau care l-au facut celebru.

„Peste 200 000 de oameni, cei mai multi impreuna cu copii, au iesit in strada anul acesta, pe o vreme urata si rece, la Spotlight, un festival al luminii. Si da, au blocat Calea Victoriei din Bucuresti, istoric un loc de promenada. Robbie Williams si, mai recent, trupa Queen, si-au facut selfie-uri memorabile, care au facut inconjurul lumii, cu Palatul Parlamentului si multimea de fani, in fata carora au cantat. Peste 10 000 de oameni alearga in fiecare an la Maratonul Bucurestiului.

Statistici si fapte irelevante pentru noul primar al Bucurestiului. Ca si partea aceea din populatie care se bucura sa mearga pe jos sau cu bicicleta, sa asculte muzica, sa vada teatru sau alte spectacole in strada”, a scris Amalia Enache pe Facebook.

Ea a remarcat ironic ce a deranjat-o de fapt pe Gabriela Firea.

„Gabriela Firea mergea sambata spre Baneasa cu masina- stiti, Baneasa e zona cu mall si alte magazine- si s-a suparat ca a stat prea mult in trafic. Asa ca vrea sa interzica orice blocare a circulatiei pe motiv cultural, sportiv sau de binefacere.

Fara niciun calcul al pierderilor organizatorilor, numeroaselor afaceri dezvoltate in jurul evenimentelor sau oamenilor simpli, carora chiar le place orasul acela in care te poti misca pe jos”, a mai spus Amalia Enache.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: