Piedone ii felicita pe turci: „Popor adevarat, nu ca romanii, care mananca mamaliga”

politica

Fostul primar al Sectorul 4 din Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, face o comparatie intre lovitura de stat esuata din Turcia si protestele Colectiv care au dus la demisia sa si a lui Victor Ponta. El ii lauda pe turci, despre care spune ca nu mananca mamaliga ca romanii.

”Un popor adevarat! Un exemplu de popor care el numeste, el da jos, el apara. La noi Guvernul Ponta a fost ales cu peste 5 milioane si l-au dat jos 10 mii nicidecum cei care l-au ales! Unde a fost atunci poporul?

La mine la primarie tipau ‘Demisia’ galeriile de fotbal, maxim 1.500 de oameni, care sareau in sus ca pe stadion si dadeau cu petarde crezand ca sa inscris vreun gol! Nu au venit sa strige ‘Demisia’ cei care m-au votat cu 83 la suta si cu o prezenta la vot remarcabila. Unde a fost atunci poporul Sectorului 4?

Aaaa… probabil ca alimentatia e de vina la turci. Ei mananca foarte picant si mult ardei iute, noi mai multa mamaliga. Turcii au viteza de reactie pentru ca ardeiul iute pune sangele in miscare, la noi mamaliga umfla stomacul si te adoarme. Daca mancam si noi ardei iute chiar si cu mamaliga alta era istoria! Bravo poporului turc, felicitari!… iar voi romani incepeti sa mancati ardei iute fiti vigilenti!”, a declarat Piedone pentru stiripesurse.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: