Ciolos, o noua dovada de bun-simt. Este JENAT de reactiile favorabile ale presei: „De ce nu putem accepta NORMALITATEA ca normalitate?”

politica

Premierul Dacian Ciolos a reactionat pe Facebook la un articol in care era acuzat de „vrajeli de imagine” pentru ca zboara la clasa Economy.

Intr-un articol publicat de Vice Romania, autorul afirma ca ii place Guvernul Ciolos, insa nu mai suporta „vrajelile de imagine din jurul lui”. Articolul facea referire la recentul refuz al premierului, care se deplasa intr-o vizita oficiala in Germania, de a zbura la clasa Business.

Premierul Dacian Ciolos a reactionat la acest articol publicand un comentariu pe pagina de Facebook a revistei: „Nici eu nu sunt confortabil cu toata discutia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy inca de cand lucram la Comisia Europeana. De cand sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am stiut inainte sa o vad in presa), lumea are impresia ca e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fara atatea speculatii?”.

screen-shot-2016-09-08-at-11-52-42

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: