Bucurestenii, invadati de tantari TIGRU: „Nimeni nu pomeneste de acest pericol, Primaria Bucuresti ce face?”. Imagini, cum arata piciorul unui copil intepat

news

Un bucurestean a postat pe Facebook mai multe imagini cu tantari tigru, unul dintre acestia intepandu-l chiar pe fiul sau. Mii de oameni au distribuit imaginile, insa nimeni nu sufla o vorba.

Bucuresteanul Emil Nita a postat imagini terifiante cu efectele intepaturii de tantar tigru. Un astfel de tantar l-a atacat pe copilul lui. Tantarii tigru sunt purtatorii unor virusi foarte periculosi.

„Pozele de mai jos sunt pozele unui tantar tigru prins de mine in Bucuresti, zona Tineretului si apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi dupa ce a fost intepat de acest tantar. Am mai prins cativa insa nu am la ce sa mai fac poze.

Ii puteti deosebi prin coloratura alternativa alb-gri foarte ciudata pentru un tantar „autohton”.

Directia de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ce face? Ministerul Sanatatii ce face? Primaria Municipiului Bucuresti ce face? Dormiti dragi functionari?

Tinand cont ca acest tantar este vectorul a cel putin 20 de boli grave si la care populatia Romaniei nu are nici un fel de imunitate sau pregatire pentru a le preveni: febra Denga, meningita, febra galbena, raspandeste virusul Zika responsabil de microcefalie la noii nascuti ai caror mame au virusul etc. , fiind un tantar venit din zone tropicale sau subtropicale, ar trebui initiata o campanie agresiva de informare si prevenire a unor complicatii majore pentru populatia potential tinta si de eradicare a acestei insecte periculoase.

Nici o televiziune, nici un post de radio, nici un ziar, nimeni nu pomeneste de acest pericol avertizand despre pericole si sesizand autoritatile (in)competente… doar pe bloguri am vazut comentarii.

De ce va mai platim stimati functionari publici daca nu va faceti treaba? De ce mai sunteti in aceste institutii daca nu stiti sa va faceti treaba?”, scris bucuresteanul pe Facebook.

Postarea sa a fost distribuita de aproximativ 5.000 de oameni, insa nu exista inca nicio reactie oficiala.

tantar

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: