Ponta, obsedat din nou de CONSPIRATII: „Sa prostim prostii care pot crede asa ceva”

politica

Victor Ponta ataca din nou o misterioasa „Unitate de  Propaganda”, care ar fi lansat informatia ca el doreste sa o trimita pe Laura Codruta Kovesi la Bruxelles pentru a scapa de aceasta.

„Ca de obicei Ion Cristoiu reuseste sa dea cel mai adecvat raspuns la noul zvon lansat de Unitatea de Propaganda (din seria ‘sa prostim prostii care pot crede asa ceva’)! Cititi si va veti amuza ca si mine”, a scris Ponta pe Facebook.

Cristoiu a publicat un text pe blogul sau in care sustine ca „Divizia de Presa a SRI” a dat ordin „Demascati complotul prin care Coruptii vor s-o scoata pe Kodruta Kovesi din fruntea DNA!”

„Campania despre Complotul prin care Codruta Kovesi va deveni Procuror sef al Uniunii Europene se inscrie in incredibila campanie din ultimul timp de Cultivare peste marginile bunului simt a personalitatii celei care se afla in fruntea DNA.

Codruta Kovesi e atit de temuta in Romania incit Coruptii sunt gata s-o promoveze intr-una din cele mai importante functii la nivel de UE numai ca sa scape de ea!”, a scris Ion Cristoiu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: