Un cunoscut analist s-a enervat: „Taranca de la primaria capitalei asta intelege prin cultura & fun. Pesemne are o lipeala cu trustul Antena”

politica

Analistul Sorin Ionita se arata revoltat de modul in care arata centrul Bucurestiului de Craciun. El o acuza pe Gabriela Firea ca a organizat in Piata Universitatii un „mic iarmaroc suburban”.

Ionita a observat si modul in care li se permite celor din trustul lui Dan Voiculescu sa se promoveze.

„Pentru ca taranca de la primaria capitalei asta intelege prin cultura & fun in spatii publice, in locul reprezentativ Universitate, la km 0, s-a instalat de sarbatori un mic iarmaroc suburban cu scena pe care se produc niste trupe noname zgribulite, pentru vreo duzina de trecatori, un aranjament de promovare RadioZu cu care prima familie de Bucuresti & Ilfov are pesemne o lipeala, legat de trustul Antena.

Prilej ca locul sa fie imprejmuit cu gard, mobilat estetic cu schele si baraci de santier model Voluntari 1.0, al caror rost nu-i clar, posibil sa fie doar decorative, cum a vazut dintotdeauna cuplul Pandele la el in banlieue.
Printre statuile istorice de pe pietonala betonata de colegul de lifestyle Oprescu stau parcate dube si alte utilitare. Plus reclame la firme de bodyguarzi, ca sa se simta ca in curtea lui de barbecue the upper middle class of Pipera&Tunari. Clasa si distinctie, fratioare. Sopranos”, a scris Ionita pe Facebook.

Firea anuntase in urma cu o luna ca evenimentele de Craciun din Bucuresti vor fi la nivelul celor din Viena. „Avem un nou concept de abordarea a sarbatorilor. Vrem sa avem evenimente de nivelul celor de la Viena. Avem 4 zone de interes. Pe langa universitate, unde vom avea in continuare brad impodobit si evenimente, in Piata Constitutiei vom avea Targul de Craciun (…). In Centrul Vechi, organizam prima data sarbatorile in zona de patrimoniu a Capitalei. (…) Restaurantele vor avea voie sa iasa in fata lor cu produse traditionale”, spunea Firea la sfarsitul lunii noiembrie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: