N-are niciun pic de rusine! Reactia in miez de noapte a premierului Sorin Grindeanu in urma violentelor din fata Guvernului

politica

 Sorin Grindeanu a postat, dupa miexul noptii, un mesaj pe Facebook in care spune ca vina pentru violentele din Piata Victoriei apartine protestatarilor anti-guvernamentali, care s-au lasat manipulati.

Grindeanu nu sufla o vorba despre faptul ca violentele au fost comise de ultrasi din galeria echipei Dinamo.

„Din nefericire, un protest pasnic s-a transformat, in aceasta seara, intr-unul violent. De la bun inceput, tin sa precizez ca respect dreptul romanilor de a protesta. Traim, insa, zile in care manipularea atinge cote alarmante. Cum spuneam, din pacate, in aceasta seara, situatia a degenerat si vorbim despre doi jandarmi si trei protestatari raniti care se afla la spital pentru ingrijiri medicale. Fac un apel la calm si la o informare corecta a romanilor care sunt ingrijorati de situatia de astazi. Multumesc Jandarmeriei Romane pentru modul in care a actionat in aceasta seara, convins fiind ca totul ar fi decurs normal daca anumite grupari nu ar fi recurs la violenta”, a scris Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

Carmen Negoita, fosta sotie a lui Ionut Negoita, patronul FC Dinamo Bucuresti, a dezvaluit ca ultrasii care au provocat violente la protestul din Piata Victoriei au fost adusi cu autocare de catre „fratii Negoita”, ambii fiind membri PSD.

„Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara. Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!”, a scris Carmen Negoita pe Facebook.

Citeste si: Dovezile ca PSD a fost in spatele violentelor de la mitingul de miercuri seara: „Fratii Negoita au adus ultrasi inarmati din galeria Dinamo”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: