Primul nume vehiculat in ancheta DNA de la Guvern – E vorba de o fosta jurnalista (Surse)

news

Procurorii DNA au efectuat, luni, perchezitii la sediul Guvernului. Informatiile publice sunt insa putine, parchetul precizand ca va oferi detalii „atunci cand imprejurarile vor permite”. Potrivit unor surse citate de Hotnews, printre numele aflate in vizorul procurorilor este si cel al unei jurnaliste.

Este vorba de Iulia Teodorescu, consilier la SGG, fosta purtatoare de cuvant la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul in Guvernul Ciolos si fosta ziarista.

Jurnalista Iulia Teodorescu nu a dorit sa comenteze informatiile, mai transmite Hotnews. Publicatia online sustine ca aceste cercetari ar avea legatura cu trucarea unui concurs de angajari. Potrivit site-ului Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul, concursul viza angajarea unui consilier la comunicare, unui consilier la departamentul administrativ si a unui sofer.

Potrivit precizarilor facute de parchetul anticoruptie, la solicitarea News.ro, infractiunile investigate au fost comise in cursul lunii iulie. „Ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, in cursul zilei de 31 iulie 2017, intre orele 15.00 – 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in sediul unei institutii publice din Bucuresti. Perchezitiile au fost efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise in cursul lunii iulie 2017. Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”, informeaza DNA intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: