Dragnea anunta la Antena 3 in cat timp va reusi sa anihileze DNA: „Daca stii ca nu ai furat, nu ai omorat, sa poti dormi linistit”

news

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca isi doreste „un sistem de justitie clarificat” in care „daca stii ca nu ai furat, nu ai omorat, sa poti dormi linistit”. El a anuntat si in cat timp se va intampla acest lucru.

„Cu credinta si speranta. Eu sper ca in tara asta vom avea un sistem de justitie clarificat. Trag speranta ca intr-un an-doi vom ajunge toti in situatia in care daca stii ca nu ai furat, nu ai omorat, dormi linistit. Maxim un an-doi”, a subliniat Dragnea.

Anteriro, el a criticat DNA, sugerand ca procurorii au oferit informatii jurnalistilor de la Rise Project despre afacerile sale din Brazilia. „Multi spun ca aceste informatii au fost date de DNA, eu sper sa nu fie adevarat. E un oras mic, se aude. Cu Brazilia, ca am casa, vile, ca am spalat bani”, a acuzat Dragnea.

El a oferit si detalii despre pachetul de legi privind justitia.

„Acum, legile Justitiei: eu il incurajez public pe Tudorel Toader, foloseste vara asta sa ti le gandesti asa cum crezi, sa te consulti cu cat mai multi oameni si inauntru si in afara. Cu institutii, ambasade, specialisti, fa o actine transparenta si spre sfarsitul lui august prezinta pachetul. Trebuie clarificata raspunderea magistratilor, trebuie facut sistemul astfel incat judecatorii sa nu se mai simta amenintati. Sa vedem care sunt acei triggeri care ii pot tulbura cand iau decizia si pe care sa ii extragem. Eu am incredere ca va veni cu un pachet serios, cu deciziile Curtii Constitutionale, care trebuie aplicate”, a mai aratat liderul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: