Val de perchezitii ale DNA in 50 de locatii din Bucuresti. Ce institutii publice sunt vizate

news

Procurorii DNA efectueaza joi perchezitii la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

DNA a anuntat joi ca procurorii efectueaza perchezitii in 50 de locatii, dintre care doua sunt sedii ale unor institutii publice din Bucuresti, intr-un dosar privind fapte savarsite in perioada 2016 — august 2017.

„Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie — Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie, savarsite in perioada 2016 — august 2017.

Ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, in cursul zilei de 31 august 2017, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 50 locatii, dintre care doua sunt sedii ale unor institutii publice din Bucuresti, restul sedii sau puncte de lucru ale unor societati comerciale sau domicilii ale unor persoane”, se arata intr-un comunicat remis joi de DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: