Florin Calinescu loveste cu sete. De ce i-a numit pe porcii din imagine Livulica, Tudosica si Tudorica

news

Actorul Florin Calinescu revine cu un nou mesaj taios la adresa trioului Liviu Dragnea, Mihai Tudose si Tudorel Toader. Mesajul este insotit de o imagine cu trei porci care se invart la rotisor.

„Imagini inedite de la soborul comunist de la Sucevita. Intinate cu nerusinarea pe care doar combinatia secera&ciocan&multiE din siviurilelor, o poate face stire. Nationala. Tratata de presa ca o respiratie gura la gura, aplicata unei private.

Ce vedem? Tudosica si Tudorica in timp ce ard, albindu-l pe Livulica… In imagini nu apare partidul, pentru ca figuratia face mamaliga si mujdeiul. Pofta buna, Popor!”, a scris Florin Calinescu pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD a decis, recent, la Sucevita ca legile justitiei vor merge in Parlament in actuala forma, desi CSM a dat aviz negativ.

„O parte din prevederile din aceste proiecte sunt sustinute, o parte din prevederile respective sunt sustinute cu propuneri de modificare si imbunatatire a lor, iar o parte nu sunt sustinute. Nu am vazut in aceasta zona o respingere totala a acestor proiecte de lege, dar, pana una alta, daca tot discutam de majoritati, pentru ca daca in CSM ar fi fost prezent si ministrul Justitiei si daca CSM avea o alta pozitie, era un aviz favorabil. Asta nu inseamna ca Parlamentul nu are dreptul sa dezbata aceste legi. Deci cred ca si majoritatea din Parlament are posibilitatea, si nu numai majoritatea, are posibilitatea sa porneasca o dezbatere serioasa pe aceste proiecte de legi intr-un cadru unde toate asociatiile magistratilor, toate institutiile sa vina sa se exprime si, la final, sa iasa un parchet pe care il doreste toata lumea sau pe care il doreste toata lumea de buna-credinta”, declarat Liviu Dragnea, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD de la Sucevita.

El a mai spus ca nu crede ca opinia presedintelui Iohannis, ca „legile sa fie ingropate”, este una corecta.

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Tallinn, a declarat, vineri, ca, dupa avizul negativ al CSM la legile justitiei, ”trebuie mers inapoi la text, trebuie renegociat” cu sistemul de justitie, pentru ca nu se poate face altfel reforma.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: